Nyhetsbrev Juni - Äntligen sommar och klubbholme

Kära medlemmar

Sommaren är äntligen på plats efter en något sämre start än föregående år, båtsäsongen kan äntligen börja på allvar!

Vi vill börja med att tacka för en superbra städdag, det återstår dock en viktig sak. Kan samtliga medlemmar som har ställning, ev gummibåt på jollebryggan vänligen märka upp alt avlägsna sin utrustning och säkra att den ligger på den yttersta delen av vågbrytaren (jollebryggan). All övrig utrustning kommer att slängas, deadline 30 juni.

Klubbholmen
Klubbholmen har tagit sin tänkta form och ett gäng superhjältar har verkligen gjort ett kanonjobb! Bastun med dusch är på plats och öppen för bokning, OBS läs boknings och ordningsreglerna här. Kvarstår gör att färdigställa uteköket som bla ska erbjuda rinnande vatten, grill och kyl inramat av ett praktiskt vindskydd. Allt beräknas vara klart inom kort och detta ska givetvis markeras med en invigningsfest.

Invigningsfest klubbholmen
Lördag 13 juli KL 13:00 så önskar vi att samtliga medlemmar med familj välkomna ner till klubben och holmen då vi officiellt inviger vår nya klubbholme. Dagen till ära så bjuder klubben på grillad korv och tilltugg, medhav egen dryck. Bastun kommer att eldas så att dom som önskar kan få prova på att basta. Vi kommer att ställa upp lite musikmaskiner på holmen och våra festarrangörer filar på aktiviteter för såväl stora som små. Gasol till grillarna kommer att vara påfyllt, möjligheten att hänga kvar och grilla på kvällen i glada vänners lag är således säkrad.

OSA SENAST 30 JUNI
Meddela direkt att du kommer på invigningsfesten genom att klicka här

Nästa klubbaktivitet är båtklubbarnas dag den 24 augusti, mer info kommer.

Det var allt för denna gång, vi önskar alla medlemmar en underbar sommar och hoppas på hög närvaro under säsongen och vår invigningsfest den 13 juli. (glöm inte att osa)

Skepp o’hoj

Styrelsen