Utrustning

Klubbhuset
Klubbhuset får lånas av våra medlemmar kostnadsfritt. Om du vill vara säker på att du får en privat tillställning bör du kontakta Roger Lundgren, hamnchef inför ditt evengemang så klubbhuset bokas.
Om inte annat kan du räkna med glada båtgrannar som också kommar vistas i närheten.

Bord och stolar på bryggdäck
2015 köpte klubben in jättefina bord med tillhörade stolar som är placerat på bryggdäck och ute på bryggnocken. Dessa får nyttjas fritt av medlemmar och vid olika evengemang. Tänk att torka av om ni spiller något på borden och ställ snyggt tillbaka allt som det var från början om ni flyttar på bord/stolar.

Markiser på bryggdäck
2016 byggde vi markiser på bryggdäck. Dessa ska vara inrullade när ingen vistas på klubben. Det finns risk att de blåser sönder om det inte sköts. Vev till markiserna finns till vänster om dörren i klubbhuset. Ställ tillbaka efter använding så nästa person hittar.

Infravärme utanför klubbhuset
Det sitter en infravärmelampa som värmer upp utrymmet med stol och bord utanför klubbhuset vid kallare klimat. För att starta den behöver du stoppa i kontakten i eluttaget som är placerat vid kanten av klubbhuset. Därefter sitter det en brytare inne i klubbhuset i hörnet till vänster om dörrarna som måste slås på för att eluttaget skall fungera.

Grillar på klubben

  • Vi har en gasolgrill på bryggdäcket som alla våra medlemmar fritt får nyttja. Klubben köper och står för gasol och därför betalar du 20 kr till "gasolkassan"  vid användning. Swisha 20 kr till nummer 1233896263 (Alvikens Båtklubb) och märk med "ditt namn" samt "gasol"
  • Vi har en murad grill brevid gasolgrillen på bryggdäcket som får nyttjas fritt av våra medlemmar. Du står med egen kol/briketter.
  • Vi har en klotgrill ute på bryggnocken vid bastuflotten. Den får också användas fritt av våra medlemmar. Här gäller också egen  kol/briketter.
Var snäll att rengöra grillen efter dig vid använding. 


Klubben har en högtyckstvätt av märket Kärcher som får lånas av medlemmar
Den står placerad inne i förrådet.

Färskvatten finns ute på bryggorna
Vattnet kopplas på resp stängs av via timern till höger om toaletten inne i klubbhuset. Den håller 1 h och stänges därefter av på automatik.
Vattenslangar finns ute på bryggorna så det ska täcka samtliga båtplatser
Läs mer under vatten

Elstolpar för laddning/landström finns placerade ute på bryggorna
Läs mer under el

I klubbhuset har vi ett gemensamt kök
Vi har spis, ugn, kylskåp och diskmaskin inne i klubbhuset som får användas av våra medlemar. Om du förvarar mat eller dryck i kylen kan det vara bra att märka upp med ditt namn.

Städskåpet
I städskåpet har vi en damsugare och städutrustning. Främst är dessa till för att städa gemensamma utrymmen som klubbhus men får även lånas till att damsuga båten etc.

Tv
Vi har en Tv i klubbhuset med analoga kanaler. det finns även HDMI sladd om du vill koppla upp en dator etc.

Klubbåten
Vi har en arbetsbåt med en 10hk motor och dragstart som samtliga medlemmar får använda. Bensintanken står i förrådet och ska vara full. Fyll på tanken efter att du använt båten klart.

Bord/stolar och markiser på bryggdäck
Bord/stolar och markiser på bryggdäck
Infravärme
Infravärme
Murade grillen på bryggdäck
Murade grillen på bryggdäck
Högtryckstvätten står i förrådet
Högtryckstvätten står i förrådet
Livboj med 30m kastlina
Livboj med 30m kastlina
Klubbåten, bensintank finns i förrådet
Klubbåten, bensintank finns i förrådet