Aktuellt

2017 > 08

På grund av tidsbrist har Peter Sverdrup (ordförande) valt att hoppa av styrelsearbetet i ABK. Peter har under året startat eget företag och känner att hans tid inte räcker till för att engagera sig i båtklubbens verksamhet. Vi tackar Peter för den tid han suttit på ordförandeposten och önskar honom lycka till med sin egen verksamhet framöver. Peter kommer fortfarande vara kvar i klubben som medlem.
Tillvidare tillträder Urban Hiärne(vice ordf.) in som ordförande och Niklas Lundgren (supplient/webmaster) in som Vice ordförande fram till Årsmötet 2018. På årsmötet kommer det väljas ny ordförande.
/Styrelsen

Läs hela inlägget »

Båtstölder har under 2017 ökat mer 25% från föregående år.
Ladda ned artikeln och läs mer om det här

Läs hela inlägget »

Som medlem i Alvikens båtklubb måste du ha din båt försäkrad och personligen inneha nautisk kompetens, som lägst förarbevis. Vi vill att samtliga medlemmar tar en kopia på sitt förar - försäkringsbevis och laddar upp via formuläret. Du kan klicka dig genom hemsidan och under fliken "Medlemskap" finns en ny flik som heter " uppdatera medlemsuppgifter"  Alternativt klicka via denna länk för att uppdatera / ladda upp kopia direkt.

Läs hela inlägget »

Gå med och få vårt nyhetsbrev
fyll i din e-post adress i fältet nedan

När du klickat på skicka kommer ett bekräftelsemejl till den angivna mejladressen.
Klicka på länken i det mejlet så registrerar du dig för ABKs nyhetsbrev
 

Foto; Lennart Collan
Foto; Lennart Collan